Coco Glucoside

Emulgator Coco glucoside in shampoos Coco glucoside is een natuurlijk…

Caprylyl Glycol

Andere namen: 1,2-octaandiol Wat is de functie van Caprylyl glycol?…

Kaolin

Kaolin klei  is een natuurlijke poreuze zachte klei en heeft…

Triclosan

Triclosan is een schadelijke synthetische stof die desinfecterende en schimmelwerende…

Sodium lauroamphoactetate

Andere namen: Natrium cocoamphoactetate, Sodium cocoamphoactetate Sodium lauroamphoactetate ook wel…

Kerrieplant-extract

Andere namen: Helichrysum italicum extract, strobloem, immortelle Uitleg extract van…

Eugenia Caryophyllus olie

Andere namen:Eugenia caryophyllata, kruidnagelolie, EugeniaCaryophyllus Bud Oil, De kruidnagelboom is…

Melilotus officinalis

Andere namen: Citroengele honingklaver Melilotus Officinalis plant De citroengele honingklaver…

Aqua of water

Aqua of water kun je bijna in alle verzorgingsproducten terugvinden…

Troxerutine

Troxerutine is een stof van natuurlijke oorsprong, het is een…

Betaine (Glycine)

Andere namen: Trimethylglycine, Abromine Betaine ook wel Glycine of Trimethylglycine…

Santalum-album

Andere namen: Sandelhoutolie Sandelhout wordt liefst geleverd door bomen uit…

Solum fullonum

Andere namen: groene klei, Green Clay, Argil verte Groene klei…

Citronellol

Citronellol is een natuurlijk bestanddeel en komt voor in diverse…

Selenium

Selenium is gunstig voor de huid, nagels en haar Mineraal…